ایستافرم | طراحی دکوراسیون داخلی در رشت | ساخت ویلا در شمال https://istaform.com/en/ طراحی داخلی | گروه معماری | ساخت ویلا | آرشیتکت | طراحی دکوراسیون Sun, 06 Mar 2022 08:30:45 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.6 https://istaform.com/wp-content/uploads/2021/02/cropped-logo-32x32.png ایستافرم | طراحی دکوراسیون داخلی در رشت | ساخت ویلا در شمال https://istaform.com/en/ 32 32 hnghedg https://istaform.com/en/hnghedg/ https://istaform.com/en/hnghedg/#respond Sun, 06 Mar 2022 08:30:45 +0000 https://istaform.com/hnghedg/ hnghedg ادامۀ مطلب »

]]>
برای آشنایی بیشتر با انواع سبک دکوراسیون داخلی، بهتر است اول در مورد معنای سبک با هم صحبت کنیم. سبک یعنی راه و روش، بنابراین می‌توان ادعا کرد که به اندازه تمامی افراد روی کره زمین، سبک‌های مختلف برای طراحی دکوراسیون داخلی وجود دارد! اما اگر بخواهیم کمی اصولی‌تر به دنبال این کار باشیم؛ خواهیم دید که باید به سراغ سبک‌هایی برویم که در چهارچوب‌های مشخص شده تعریف می‌شوند.

 ما قصد داریم تا در ادامه مقاله نکات مفید و کاربردی در مورد انواع سبک دکوراسیون داخلی در کشورهای مختلف جهان را با شما به اشتراک بگذاریم. با توجه به اینکه خاستگاه این سبک‌ها، فرهنگ و ریشه یک کشور خاص می‌باشد، آن را با نام همان کشور می‌شناسند. سبک دکوراسیون داخلی مراکشی

انواع سبک دکوراسیون داخلی

 ۱. سبک مراکشی

این سبک از طراحی دکوراسیون داخلی بسیار هیجان انگیز و رنگارنگ است. بیشترین رنگ‌هایی که در این سبک به چشم می‌خورد عبارتند از آبی فیروزه‌ای، سبز، سفید، قرمز و… مبلمانی که در سبک مراکشی استفاده می‌شود از چوب‌های منبت کاری شده و مشبک هستند. لوازم دکوری این سبک بیشتر از جنس ظروف سنگی، کاشی کاری و آثار فلزی هستند.

 ۲. سبک ژاپنی

 از ویژگی‌های مشخص در این سبک، جزئیات کم و مرتب بودن آن می‌باشد. معمولاً دربهای کشویی، میزهای کوتاه، کفپوش های تاتامی، رنگ‌های طبیعی و… در سبک ژاپنی به کار رفته‌اند.

 ۳. سبک چینی

 یک سبک پرطرفدار از میان انواع سبک دکوراسیون داخلی می‌باشد. احتمالاً همه شما عبارت فنگ شویی را شنیده‌اید. عناصر مهم به کار رفته در فنگ شویی آب، آتش، چوب و فلز هستند که در سبک چینی نیز به چشم می‌خورند. رنگ غالب در این سبک مشکی، قرمز، زرد و طلایی می‌باشد.

آشنایی با سبک دکوراسیون کاستال و ویژگی‌های آن
حتما بخوانید:

 ۴. سبک مصری

 این سقف به نوعی نشان دهنده هنرهای توصیفی است. سنگ‌های طبیعی، ستون‌هایی با قطر زیاد، نقاشی‌های پر از رنگ، کنده کاری‌های منحصر به فرد روی دیوار و ستون، اشیای گرانبها و… از ویژگی‌های سبک مصری هستند.

 ۵. سبک هندی

 از مهمترین ویژگی‌هایی که در سبک دکوراسیون داخلی هندی دیده می‌شود رنگ است. در این سبک همه چیز با استفاده از رنگ دارای معنا می‌شود. لوازم دکوراتیو تزیینی کوچک مثل انواع قلیان، شطرنج، چهل تکه‌های زردوزی، وجود معابد خانگی، مجسمه‌های فیل که نشان دهنده الهه ثروت هستند و… در آن به کار رفته است.

 ۶. سبک فرانسوی

 طراحان موفق در این زمینه، سبک فرانسوی را نشان دهنده نشاط و سرزندگی می‌دانند. سبک دکوراسیون داخلی فرانسوی را می‌توان ترکیبی از دو سبک روستیک و سلطنتی دانست. بیشترین رنگ‌های مورد استفاده در این سبک، رنگ‌های قرمز، طلایی، آبی و سبز هستند. اما دقت داشته باشید که برای بیشتر دیوارها از رنگ سفید استفاده شده است. مبلمان به کار رفته در این سبک نیز از جنس چوب با لبه‌های ابری می‌باشد.

۷. سبک سوئدی

 کشور سوئد به زمستان‌های طولانی معروف است. است به همین دلیل همواره سعی شده تا دکوراسیون داخلی در این کشور به شکلی طراحی شود که حداکثر انعکاس نور طبیعی ایجاد شود. رنگ‌های سفید و آبی از از مشخصه‌های بارز سبک دکوراسیون داخلی سوئدی هستند. اصولاً از پنجره‌های بسیار بزرگ که دارای نورگیر زیاد هستند در سوئد استفاده می‌شود.سبک سوئدی در طراحی داخلی

 ۸. سبک اسپانیایی

 این سبک از طراحی دکوراسیون داخلی به نوعی تجمل و سادگی را با هم ترکیب می‌کند. از ویژگی‌های مهم این سبک می‌توان به استفاده از فرشهای بسیار رنگی، کف‌پوش‌های سرامیکی، تابلوهای از جنس رنگ روغن، مبلمان چوبی منبت کاری شده با رویه چرم، پرده‌های پرنسس، دیوارهای آجری و… اشاره کرد.

 ۹. سبک انگلیسی

این سبک از طراحی سبک دکوراسیون داخلی به چند شاخه مختلف تقسیم می‌شود که همه آنها از اسم اشراف زادگان و ملکه‌ها گرفته شده است. سبک‌هایی مثل ویلیام مری، باهاوس، شرایتون، هپلوایت و چندیل. از ویژگی‌های سبک انگلیسی می‌توان به فرم پایه‌های صندلی، استفاده از کاغذ دیواری‌های مرغوب، نقاشی‌های پرتره و… اشاره کرد.

۱۰. سبک رومی

 در این سبک از دکوراسیون داخلی دیوارهای موزیک شده، پارچه‌های نیم دایره، آبنما، تصاویر گلادیاتورها و… به چشم می‌خورد. طراحان در این سبک سعی می‌کنند تا کمترین استفاده از لوازم تزئینی و مبلمان را داشته باشند.

سبک دکوراسیون سنتی در خاورمیانه و همه چیز در رابطه با آن
حتما بخوانید:

ممنون از این که تا انتهای این مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل به مطالعه مطالب مشابه، می‌توانید از لینک‌هایی که در ادامه در اختیارتان قرار می‌گیرند، استفاده کنید:

]]>
https://istaform.com/en/hnghedg/feed/ 0
fgfdgdfg https://istaform.com/en/fgfdgdfg/ https://istaform.com/en/fgfdgdfg/#respond Sat, 05 Mar 2022 08:30:59 +0000 https://istaform.com/fgfdgdfg/ fgfdgdfg ادامۀ مطلب »

]]>
فرش و مبل از آیتم‌های اصلی در دکوراسیون داخلی سالن پذیرایی خانه‌های ما به حساب می‌آیند. برای اینکه این دو در کنار هم زیباتر به نظر برسند؛ باید در رنگ و روش چیدمان آنها تناسب لازم رعایت شود. ما تصمیم داریم تا در ادامه این مقاله نکات مفید و کاربردی در مورد روش صحیح انداختن فرش در خانه را با شما عزیزان در میان بگذاریم. به شما پیشنهاد می‌کنیم برای داشتن یک طراحی داخلی اصولی و زیبا، حتماً تا انتها با ما همراه باشید.انداختن فرش به شکل صحیح

روش درست انداختن فرش در خانه

 تا همین چند سال گذشته، زمانی که شخصی وارد خانه‌ای می‌شد، اولین کاری که انجام می‌داد انداختن فرش در آن بود! به این شکل که بیشتر سطح کف خانه با فرش پوشیده می‌شد. یکی از مهمترین دلایلی که در گذشته این کار را انجام می‌دادند، نبود مبلمان در اکثر خانه‌ها بود. چون بیشتر افراد ترجیح می‌دهند زمانی که بر پشتی دیواری تکه داده‌اند، روی سطحی نرم و از جنس فرش نشسته باشند.

 اما در زمان حال، روش زندگی و سبک آن تغییرات زیادی داشته است. در اکثر خانه‌های امروزی کفپوش های سرامیکی و… به چشم می‌خورند و این بدان معناست که دیگر خبری از پشتی‌های دیواری نیست و مبلمان جایگزین آن‌ها شده‌اند. در این شرایط، روش صحیح انداختن فرش و وجود تناسب آن با مبلمان از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود.

معرفی 4 نکته قابل توجه قبل از انتخاب کفپوش
حتما بخوانید:

۴ نکته مهم در زمان انداختن فرش

 ۱. فاصله از دیوار

 اگر فضای پذیرایی شما نسبتاً کوچک است، فاصله ۲۰ الی ۳۰ سانتیمتر از دیوار برای فرش گزینه مناسبی به نظر می‌رسد. اما اگر فضای بیشتری در اختیار دارید؛ این فاصله می‌تواند تا ۶۰ سانتی متر هم افزایش پیدا کند.

 همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که پایه‌های عقبی مبل باید مماس با لبه فرش یا کمی خارج از آن باشند. به عبارتی فاصله فرش تا مبل باید به شکلی باشد که زمانی که شما روی مبل نشسته‌اید، پاهایتان روی فرش قرار بگیرند. این ابعاد و مقیاس را برای میز ناهارخوری و فرش زیر آن نیز باید رعایت کنید.

۲. فاصله بین فرش‌ها

 علاوه بر اهمیت فاصله فرش تا دیوار، فاصله آنها از یکدیگر نیز دارای اهمیت می‌باشند. بهتر است دو فرش که کنار یکدیگر قرار گرفتند مقداری از هم فاصله داشته باشند و کاملاً به هم نچسبیده باشند. این فاصله با توجه به شکل و ابعاد فرش متغیر خواهد بود.روش درست پهن کردن فرش

 ۳. ابزار تفکیکی

 شما می‌توانید با انداختن فرش با روش‌های گوناگون بدون اینکه دیواری بین بخش‌های مختلف منزل خود ایجاد کنید، فضای آنها را از هم تفکیک کنید. برای این کار شما می‌توانید با رعایت فاصله مناسب بین بخش‌های مختلف به صورت ناخودآگاه یک حریم فرضی برای آن ایجاد کنید. برای مثال می‌توانید از این روش برای جدا کردن فضای ناهارخوری از فضای پذیرایی استفاده نمایید.

 ۴. تنوع در فرم فرش

 نکته دیگری که در انداختن فرش در منزل باید به آن دقت کنید؛ فرم‌های متفاوت فرش است. بطور معمول فرم بیشتر فرش‌ها مستطیل است اما شما می‌توانید با ایجاد تنوع در شکل آنها ظاهر جدیدی را برای منزل خود ایجاد کنید. مثلاً می‌توانید فرش زیر میز ناهار خوری خود را گرد انتخاب کرده و با ایجاد تنوع، ظاهر منحصر به فردی به خانه خود ببخشید. دقت کنید که بیش از حد تنوع به کار نبرید؛ چون این کار باعث به هم ریخته به نظر رسیدن فضای داخلی شما خواهد شد.

نکات مهم درمورد انتخاب و نصب کفپوش سه بعدی
حتما بخوانید:

ممنون از این که تا انتهای این مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل به مطالعه مطالب مشابه، می‌توانید از لینک‌هایی که در ادامه در اختیارتان قرار می‌گیرند، استفاده کنید:

]]>
https://istaform.com/en/fgfdgdfg/feed/ 0