نکات مربوط به نوسازی و بازسازی خانه‌های قدیمی

یکی از مواردی که به جلوگیری از آسیب‌ها و خسارت‌های احتمالی در خانه‌های قدیمی کمک می‌کند، نگهداری اصولی از بنا می‌باشد. به طور کلی تمام ساختمان‌ها، برای ماندگاری و افزایش طول عمر، به نگهداری نیاز دارند. یکی از کارهایی که در این زمینه باید انجام داد، نوسازی و بازسازی می‌باشد. این کار از خسارتهای مالی و جانی تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

نکات مهم در انجام نوسازی و بازسازی

 یکی از نکات بسیار مهم که باید در این زمینه به آن توجه داشته باشید، مطابقت بین ملات جدید و ملات قدیمی است. منظور از این جمله این است که تا حد ممکن، ملات جدید باید از نظر رنگ، قوام، قطر و… با متریال قبلی همخوانی داشته باشد.

 استفاده بیش از اندازه از سیمان، باعث ایجاد کلوخه در ساختار ملات می‌شود. این کار می‌تواند به ساختمان‌های قدیمی آسیب برساند. در فرایند نوسازی و بازسازی، نیازی به از بین بردن زاویه‌ها و اتصالات در ساختارهای موجود نیست. فقط قسمت‌های آسیب دیده را جدا کنید. بهتر است بعد از انجام نوسازی و بازسازی، از وجود تهویه هوا اطمینان حاصل کنید. در صورتی که رطوبت در داخل بنا باقی بماند، می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی شود.نوسازی و بازسازی خانه‌های قدیمی

استفاده از چوب در بازسازی خانه‌های قدیمی

یکی از متریال های پرکاربرد برای استفاده در طراحی دکوراسیون داخلی در فرآیند بازسازی خانه‌های قدیمی، چوب می‌باشد. با توجه به اینکه چوب از مقاومت بالایی برخوردار است؛ یک انتخاب ایده آل، نسبت به متریال های مدرن مثل رزین اپوکسی می‌باشد. در این صورت، ساختار و ظاهر کلاسیک خانه نیز حفظ می‌شود. توصیه می‌کنیم که در صورت استفاده از چوب در خانه‌های قدیمی، حتماً از نوع مرغوب و با کیفیت آن استفاده کنید.

 شما می‌توانید با کنده کاری‌های متنوع و به کار بردن چوب در ابزار و لوازم متفاوت، ساختار زیبایی در دکوراسیون خود ایجاد کنید.

چگونگی ممکن بودن بازسازی ویلا با طراحی مدرن
حتما بخوانید:

نوسازی و بازسازی بام و سقف خانه‌های قدیمی

بهتر است با یک برنامه ریزی منظم، هر چند وقت یکبار سقف خانه را بررسی کنید تا در صورت وجود هر گونه مشکل یا آسیب، هر چه سریعتر آن را برطرف کنید. به این ترتیب؛ در فصل هوای سرد و در شرایط بارندگی با مشکل مواجه نخواهید شد.

 در فرایند نوسازی و بازسازی سقف، از متریالی که قبلاً در آن به کار برده شده، استفاده کنید. در این بخش مصالح مرغوب با کار ببرید تا از کیفیت کار خود مطمئن باشید و تا مدت زمان مشخصی، نگران ایجاد مشکل در این قسمت از ساختمان نباشید. همچنین شما می‌توانید با طرح‌ها و مدل‌های جدید، سقف بنای خود را بازسازی کنید.

نوسازی خانه‌های قدیمی با پنجره‌های جدید

شما می‌توانید برای ایجاد تنوع ظاهری جدید، پنجره‌های خود را با انواع جدید آن جایگزین کنید. در صورتی که تصمیم به این کار دارید، از مدل‌های ایمن‌تر و بدون اتلاف انرژی استفاده کنید.

 بعضی از پنجره‌ها نیاز به تعویض کامل ندارند و فقط با یک تعمیر جزئی، به بهترین عملکرد خود باز می‌گردد. در این صورت با نوسازی و بازسازی پنجره‌ها، می‌توانید بدون صرف هزینه اضافی، از همان‌ها استفاده کنید.ترمیم دیوار

بازسازی خانه‌های قدیمی با گچ کاری

  •  ترمیم قسمت‌های آسیب دیده از گچ کاری‌های قدیمی، تغییر محسوسی در ظاهر خانه ایجاد می‌کند.
  •  ترک‌های ایجاد شده در گچ‌های قدیمی، می‌تواند با بتونه کاری و گچ جدید به حالت اولیه خود برگردد.
  • قسمت‌های برآمده و تخریب شده را حتماً حذف کنید و سپس از گچ جدید روی آن استفاده کنید.
  • استفاده از گچ مدرن با مواد سنتی مثل بتن و آهک، می‌تواند ترکیب خوبی برای بازسازی و نوسازی دیوارهای آسیب دیده محسوب شود.
  •  اگر تخصص مورد نیاز برای این کار را ندارید؛ حتماً از یک استاد کار حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید.

نکته

  •  برای تمیز کردن گرد و غبار، از ابزارهای نرم و پاک کننده‌های طبیعی استفاده کنید.
  •  برای پاک کردن رنگ‌های قدیمی، دقت کافی را به خرج دهید.
  •  می‌توانید برای تمیز کردن رنگ‌ها از محلول‌تری سدیم فسفات و آب استفاده کنید.
  • پروسه نوسازی و بازسازی، نسبتاً طولانی است. با تحمل و صبر کافی، می‌توانید از نتیجه نهایی، رضایت کامل داشته باشید.
بازسازی کردن ساختمان چیست؟ + چه تفاوتی با نوسازی دارد؟
حتما بخوانید:

ممنون از این که تا انتهای مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل به مطالعه مطالب مشابه، می‌توانید از لینک‌هایی که در ادامه در اختیارتان قرار می‌گیرند، استفاده کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top