هزینه جواز ساخت ویلا در شمال و مراحل آن

در این مقاله قصد داریم مراحل و هزینه جواز ساخت ویلا در شمال را بیان کنیم. قبل از صحبت در مورد روش‌ها و مراحل ساخت ویلا در شمال، بهتر است از هزینه‌های آن با خبر باشیم. خبر داشتن از هزینه ساخت ویلا در شمال می‌تواند علاوه بر افزایش آگاهی شما، در پاسخ سؤال پرتکرار «خرید ویلا در شمال بهتر است یا ساخت ویلا در شمال؟» به شما کمک کند.

خرید زمین در شمال و هزینه آن

انتخاب محل مناسب برای ساخت ویلا، با توجه به تفاوت زیاد در قیمت، تأثیر زیادی در قیمت نهایی برای ساخت و هزینه جواز ساخت ویلا در شمال برای شما خواهد داشت. یکی از مهم‌ترین عوامل در هزینهٔ تمام شده، همین موضوع است. بنابراین؛ حتماً قبل از ساخت ویلا در شمال تحقیق کنید تا بهترین مکان را برای خرید، پیدا و انتخاب کنید. مثلاً هزینه ساخت ویلای دوبلکس در چمستان، خیلی کمتر از هزینه ساخت همان ویلا در متل‌قو هست.

به طور کلی؛ بعد از قیمت زمین در شمال، هزینهٔ کارگر و بنا، طراحی نمای داخلی و خارجی، هزینه جواز ساخت ویلا در شمال و… از هزینه‌های جدی در ساخت ویلا در شمال به حساب می‌آیند. پیشنهاد ما به شما این است که، در مرجله اول بودجه‌تان را مشخص کنید و با توجه به این که قیمت مصالح و بناکار در شهرهای گوناگون شمال تفاوت زیادی ندارند، قیمت زمین را در اولویت قرار دهید.هزینه جواز ساخت ویلا در شمال

ساخت ویلا از شهرداری شروع می‌شود.

بعد از انتخاب یک محل خوب برای ساخت ویلا، باید برای استعلام صدور مجوز ساخت و کاربری زمین‌تان به شهرداری منطقه، مراجعه کنید. تعداد زیادی از زمین‌های مناطق ساحلی، جنگلی و کوهستانی وجود دارند که از طرف سازمان محیط زیست یا بخش‌داری منطقه، تاییدیهٔ ساخت دریافت نمی‌کنند. برخی مناطق هم جزو مناطق محافظت‌شده هستند و ساخت ویلا در آنها غیرقانونیست.

یکی دیگر از مهم‌ترین استعلام‌هایی که باید از شهرداری تهیه کنید، متراژی است که می‌توانید به زیربنا اختصاص دهید. یک قانون کلی در شمال وجود دارد که طبق آن، زمین‌های واقع در محدوده شهری، 50 درصد و زمین‌های خارج از محدوده شهری، 30 درصد کل مساحت زمین را می‌توانند بسازند. این قانون برای ویلاهای جنگلی، ساحلی و کل شمال یکسان است. این قانون به معنا است که، اگر یک زمین به متراژ 200 متر خریداری کرده‌اید و زمین شما در محدودهٔ شهری است، می‌توانید زیربنای 100 متری برای واحدها در نظر بگیرید و اگر خارج از محدودهٔ شهری است، تنها 60 متر می‌تواند زیربنای واحد شما باشد.

گرفتن مجوز ساخت و پایان کار ویلا در شمال به چه صورت انجام می‌شود؟
حتما بخوانید:

هزینه جواز ساخت ویلا در شمال و گرفتن پروانه ساختمان

در قدم بعدی، باید به دنبال گرفتن جواز ساخت از شهرداری باشید؛ که هزینه جواز ساخت ویلا در شمال، در شهرهای متفاوت، فرق می‌کند. برای آن که در این مسئله با مشکلات اداری کمتری روبه‌رو شوید، توصیه می‌کنیم که زمین مجوزدار بخرید. چون شمال هم مثل سایر نقاط ایران، ملک‌هایی دارد که سند معتبر و شش دانگ دارند. اما ملک‌های زیادی هم در آن وجود دارند که مشکل سند دارند. بنابراین؛ قبل از خرید، حتماً به سند ملک دقت کنید.

همچنین پیشنهاد می‌کنیم با مشاوران املاک متخصص هم مشورت کنید. بعد از اطمینان از سند ملک، باید به شهرداری مراجعه کرده و نقشهٔ زمین خود را برای دریافت جواز ساخت به آن جا تحویل دهید. در این مرحله هزینه جواز ساخت ویلا در شمال، شامل؛ پرداخت عوارض نوسازی، تهیه نقشهٔ رسمی، مالیات و… است که با در نظر گرفتن موقعیت زمین و ناحیهٔ شهرداری تعیین می‌شود.هزینه جواز ساخت ویلا در شمال و گرفتن پروانه ساختمان

طراحی داخلی ویلا و هزینه و مراحل آن

بعد از تعیین مکان جغرافیایی زمین مد نظرتان، نوبت به طراحی داخلی ویلا می‌رسد. با در نظر گرفتن نوع ویلای شما، نوع مصالح و قیمت آن‌ها در طراحی داخلی و داخل کاری ویلا متفاوت است. مثلاً در طراحی یک ویلا در شمال، طراحی ویلا باغ مدرن، طراحی ویلا دوبلکس و طراحی ویلا سنتی تفاوت زیادی وجود دارد.

با توجه به آب و هوای معتدل و مرطوب شمال، اولین نکته‌ای که باید در طراحی ویلا در نظر بگیرید، تهیه نقشه ویلاست. مهندس ناظر، بر اساس سلیقه و خواست شما، نقشه ویلا را طراحی می‌کند. حال شما باید تصمیم بگیرید که ویلای دوبلکس می‌خواهید یا نه؟ چند خوابه باشد؟ تراس داشته باشد یا نه؟ و خیلی موارد دیگر که با تحقیق و دیدن ویلاهای متفاوت می‌توانید نتیجه گیری بهتری داشته باشید.

بعد از نقشه برداری و طراحی نقشه ویلا، باید به سراغ انتخاب مصالح و معماری مناسب برویم. بعد از آن، مراحل فنی ساخت ویلا، شامل؛ پی کنی ویلا، اجرای فندانسیون، دیوارچینی و سفت کاری، نازک کاری و عایق کاری، کاشی کاری، سفید کاری، کف سازی، نصب در و پنجره و در نهایت نقاشی کردن ویلا است.طراحی داخلی ویلا و هزینه و مراحل آن

ویلا با بقیه ساختمان‌ها تفاوت زیادی در ساخت ندارد.

به طور کلی، ساخت یک ویلا یا ساخت یک خانه در شهر، تفاوت زیادی با هم ندارند. شاید مهم‌ترین تفاوت آن‌ها، نوع سقف یا طراحی هنری ویلا باشد. البته بیشتر موارد به رطوبت هوا بستگی دارند. ممکن است به علت درصد بالای شرجی بودن هوا، نیاز باشد بعضی مصالحی که در ساخت به کار می‌روند، خاص و ویژه باشند. به جز این موارد، باید آهن ریزی انجام دهید و اسکلت را بنا کنید. سقف بزنید و دیوار بکشید. در آخر هم تاسیسات و نازک کاری‌های لازم را انجام بدهید.

ساخت ویلا بهتر است یا خرید ویلا؟

مثل هر ملک دیگری، ساخت ویلا هم دردسرهای خاص خود را دارد. با این حال، اگر روی نحوهٔ ساخت و مکان ویلا حساس هستید، شاید ساخت ویلا، گزینهٔ مناسب‌تری برای شما باشد. البته بعضی اوقات پیدا کردن ویلایی که به طورمطابق سلیقه و خواست شما باشد، کمی سخت است و نیازمند صرف زمان زیادی هم هست. اگر وقت کمی دارید و زمان برای‌تان دارای اهمیت است؛ و به دنبال خرید ویلای ارزان‌تر هستید، «خرید ویلا در شمال» گزینهٔ بهتری برای شما است.

مراحل لازم برای گرفتن مجوز ساخت ویلا کدام اند؟
حتما بخوانید:

 ممنون از اینکه تا انتهای این مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن، برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل با مطالعه مطالب مشابه، می‌توانید از نیم‌هایی که در ادامه در اختیارتان قرار می‌گیرد، استفاده کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top