هزینه ساخت ویلا چقدر است؟

محاسبه هزینه‌های ساخت به موقعیت مکانی، گزینه‌های طراحی و جزییات اجرای داخلی و خارجی ویلا، بستگی دارد. همچنین باید با مراجعه به افراد متخصص در این حوزه، درباره جزییات و عوامل تاثیرگذار بر هزینه ساخت ویلا، اطلاعات لازم را کسب کرد.

ساخت ویلا برای شما چقدر هزینه برمی‌دارد؟

زمانی که درباره یک ساختمان ویلایی صحبت می‌کنیم؛ کیفیت‌های گوناگونی در ذهن ما شکل می‌گیرد و ممکن است هر کسی با دیدگاه متفاوت خود به این بنای ارزشمند نگاه کند. به این ترتیب، چگونه می‌توان با توجه به نوسانات قیمت در بازار و نیازهای مختلف هر فرد از ویلا، یک بر آورد قیمت کلی، قبل از ساخت داشته باشیم؟

زمانی که از بر آورد تقریبی هزینه ساخت ویلا صحبت می‌کنیم؛ در حقیقت، از یک ویلا با امکانات رفاحی معمول و فضاهای استاندارد با مصالح معمول بازار صحبت می‌کنیم. مطمئناً استفاده از مصالح گران قیمت، باعث افزایش هزینه‌ها هم می‌شود.

متوسط هزینه ساخت ویلا با توجه به موقعیت مکانی، زیر بنای ویلا و پیچیدگی طراحی و اجرا بین 8 میلیون تا 12 میلیون تومان در هر متر مربع است. بنابراین؛ صاحب خانه باید به جز هزینه زمین، حدوداً 1 میلیارد و 600 میلیون تا 2 میلیارد و 400 میلیون تومان را برای هزینه ساخت ویلای 200 متر مربعی در نظر بگیرد.ساخت ویلا برای شما چقدر هزینه برمی‌دارد؟

متوسط هزینه ساخت ویلا در سال 1400

ساخت ویلاهای خاص و ویژه، عموماً هزینه بیشتری خواهند داشت. اما اگر زمینی در یک شهرک که تیپ ثابتی ساخته می‌شود خریداری کنید، هزینه‌های کمتری برای ساخت پرداخت خواهید کرد. ساخت صفر تا صد خانه، حداقل یک سال طول می‌کشد و مراحل زیادی برای روند ساخت آن وجود دارد که ما در ادامه مفصل آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

هزینه ساخت ویلا در سال 1400 (با متراژ 200 مترمربع)

هزینه متوسط: 2.000.000.000 تومان

حداقل هزینه: 1.600.000.000 تومان

حداکثر هزینه: 2.400.000.000 تومان

7 عاملی که باعث کاهش هزینه های ساخت ویلا می‌شود
حتما بخوانید:

هزینه پیمانکاری ساخت ویلا

شرایط‌های همکاری برای انجام پروژه‌های ساختمانی و ویلایی، می‌تواند با توجه به عوامل تأثیر گذار متفاوتی، بسیار متغیر باشد. پیمانکاران و مجریان با توجه به حجم و شرایط کار، بین 10 تا 25 درصد از پروژه را دریافت می‌کنند. پس در یک پروژه 2.000.000.000 تومانی بین 2.000.000 تا 500.000.000 تومان را مجری دریافت می‌کند.

 هزینه برای ساخت ویلایی با زیر بناهای متفاوت، با استفاده از هزینه ساخت حداقلی 8.000.000 تومان در هر متر مربع و همچنین ساخت با کیفیت با 12.000.000 تومان در هر متر مربع است.

 برآورد هزینه ساخت ویلا با 2، 3 یا 4 اتاق خواب

متوسط هزینه ساخت یک خانه 3 خوابه بین 1.840.000 تا 2.640.000.000 تومان است، در حالی که هزینه ساخت خانه 4 خوابه حدود 2.560.000.000 تا 3.840.000.000 تومان و هزینه ساخت خانه 2 خوابه کوچک حدود 1.120.000.000 تا 1.680.000.000 تومان است.

با توجه به شرایط ویلایی که در آن زندگی خواهید کرد، عوامل زیادی وجود دارند که روی هزینه ساخت ویلا تأثیر گذار خواهند بود. مثلاً؛ مساحت کلی، تعداد اتاق خواب‌ها، تعداد حمام‌ها و سرویس بهداشتی، نوع کفپوش ها، کابینت‌ها، شیرآلات و …

برای اطلاع از پیشنهادات دقیق از شرایط اجرا، شما باید یک معمار داشته باشید که هم ایده‌های شما را به طرح تبدیل کند و هم با مهندسین سازه و تاسیسات الکتریکی و مکانیکی کار کند. همچنین با انتخاب تمام گزینه‌های طراحی خود قبل برپایی کارگاه و با بررسی گزینه‌های سریع‌تر و به صرفه‌تر، می‌توانید تا 30٪ از هزینه‌ها را کاهش دهید.برآورد هزینه ساخت ویلا

هزینه مصالح برای ساخت ویلا

هزینه مصالح برای ساخت ویلا بین 40٪ تا 50٪ هزینه ساخت است. برای یک ویلای دو طبقه 270 متر مربعی، مصالح ساختمانی حدود 1.350.000.000 تومان هزینه دارند. این هزینه‌ها شامل قاب بندی سازه، فونداسیون، سقف، جداره‌ها، درب داخلی و خارجی، پنجره‌ها، عایق‌کاری، دیوار خشک، نمای جداره‌ها، رنگ، کفپوش، برقی، لوله کشی و نورپردازی می‌شوند.

به طور میانگین باید 330.000.000 تومان برای تهویه، 165.000.000 تومان برای کابینت و 150.000.000 تومان برای تجهیزات، در نظر بگیرید. هزینه‌های مصالح خام با توجه به انتخاب شما، دوام در مدت طولانی، هزینه‌های انرژی و هزینه‌های حمل و نقل، دوستدار محیط زیست بودن، متغیر خواهند بود.

چه مواردی هزینه ساخت ویلا را افزایش می‌دهد؟

اگر دنبال برآورد قیمت برای ساختن ویلای خود هستید، به این موضوع دقت کنید که قیمت‌هایی که ما در اینجا این مقاله گفتیم؛ به طور میانگین است. با توجه به طیف زیاد انتخاب‌ها، ممکن است که قیمت نهایی خانه شما، با توجه به منطقه و گزینه‌های اجرایی، تغییر کند. بعضی از عوامل مهم در مورد هزینه ساخت ویلا در شمال عبارتند از:

زمین

علاوه بر هزینه زمین، زمان شروع پروژه، باید زمین را تراز کرده و برای ساخت و ساز طبق توپوگرافی کرت‌بندی کنید.

ابعاد مناسب زمین برای ساخت ویلا
حتما بخوانید:

ابعاد

مساحت بیشتر برابراست با هزینه‌های اجرایی بالاتر و حجم کار بیشتر.

تعداد طبقات

هزینه طراحی، ساخت و ساز فضاهای ویلای دو یا چند طبقه، هزینه کلی شما را افزایش می‌دهند.

استخرها، تراس‌ها، نرده کشی و محوطه سازی

هزینه ساخت یک تراس، نصب استخر و ایجاد محوطه سازی، می‌تواند به میزان زیادی، هزینه‌های شما را بالا ببرد. همچنین هزینه دیوار کشی، به انتخاب نوع آن بستگی دارد؛ که ما قصد چیدن سنگ لاشه یا آجر داشته باشیم یا فنس و نرده فلزی را انتخاب می‌کنیم.

مصالح و اتصالات

کیفیت مصالح و اتصالات و یراق‌آلات بر هزینه کلی شما، تأثیر می‌گذارد. مثلاً اضافه کردن کانتر هایی با جنس کورین یا کفپوش های چوبی، هزینه اضافی با خود به همراه دارد.

چگونه هزینه ساخت ویلا را کاهش دهیم؟

راه‌های زیادی برای کاهش هزینه ساخت ویلا وجود دارد. می‌توان کاهش هزینه‌های ساخت ویلا را به دو دسته کاهش هزینه ساخت به کمک طراحی و کاهش هزینه اجرا تقسیم کرد.محاسبه دقیق هزینه ساخت ویلا

چگونه هزینه ساخت ویلا را به طور دقیق محاسبه کنیم؟

ما در این مطلب هزینه تقریبی ساخت ویلا در سال 1400 را برای شما محاسبه کردیم. اما اگر بخواهیم دقیقاً بدانیم هزینه ویلای ما چقدر می‌شود چه کاری باید کرد؟

در پاسخ به این سؤال، اول از همه شما باید نیازهای خود و فضاهای مورد نیازتان را مشخص کنید. بعد از آن، اطلاعات را در اختیار دفتر معماری مورد نظر خودتان قرار دهید تا بتوانند به طور کامل و دقیق به شما بگویند که با توجه به نیازهایتان، نیاز است چقدر هزینه کنید تا به ویلای رویاییتان برسید.

سخن پایانی و جمع بندی

طراحی، ابزاری است که به کمک ما می‌آید تا یک ساختمان معمولی را به یک ویلای واقعی تبدیل کنید. شما باید در نظر بگیرید که به چه مواردی در طراحی ویلا نیاز دارید و با توجه به آن‌ها، هزینه طراحی ویلا را تخمین بزنید.

نتیجه نهایی طراحی ویلا، شامل تصاویر واقعی از ساختمان ساخته نشده و مدارک فنی مربوط به اجرا می‌شود. تصاویر واقعی از حجم و فازهای پروژه را فاز 1 نامیده می‌شود. همچنین مدارک فنی و جزییات مورد نیاز کارگاه هم فاز 2 پروژه نامیده می‌شود.

مراحل لازم برای گرفتن مجوز ساخت ویلا کدام اند؟
حتما بخوانید:

ممنون از این که تا انتهای این مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن، برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل به مطالعه مطالب مشابه، می‌توانید از لینک‌هایی که در ادامه در اختیار شما قرار می‌گیرند، استفاده کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top