فرق بین املاک سنتی و دپارتمانی چیست؟ (قسمت 2)

ما در قسمت اول این مقاله درباره تفاوت‌های بین املاک دپارتمانی و املاک سنتی صحبت کردیم و به موضوعاتی مثل انواع آژانس‌های املاک، مهم‌ترین فرق بین املاک سنتی با املاک دپارتمانی و… است، پرداختیم. در این مقاله گفته‌هایمان را کامل خواهیم کرد.

۳. ساختار متفاوت

 یکی دیگر از تفاوت‌های محسوسی که می‌توان در املاک دپارتمانی و املاک سنتی مشاهده کرد ساختار متفاوت در آن‌ها می‌باشد. با کمی دقت در املاک دپارتمانی مشاهده می‌شود که در آن‌ها بخش‌های مجزایی وجود دارد که در هرکدام از آنها افراد متخصص س در یک زمینه مشخص مشغول به فعالیت هستند. حتی یک اتاق مخصوص برای امضای قرارداد در نظر گرفته شده است.املاک سنتی

 ۴. روش‌های فایل یابی

 تفاوت بعدی که می‌توان به آن اشاره کرد روش‌های بازاریابی و فایل یابی می‌باشد. در املاک دپارتمانی با استفاده از سیستم‌های محسوس فایل‌ها ذخیره و بایگانی می‌شوند. در زمان مراجعه مشتری برای خرید زمین، ویلا و… تنها کافیست خواسته‌های خود را مطرح کنند و با فیلتر بندی املاک موجود، بهترین گزینه به او ارائه شود. همین کار در املاک سنتی به شکل کلاسیک و دستی انجام می‌شود و همین موضوع باعث کاهش سرعت و دقت در یافتن گزینه‌های مورد نظر خواهد شد.

 ۵. ارتباط با مشتری

همانطور که کمی قبل‌تر به این موضوع اشاره کردیم؛ در املاک دپارتمانی بخش‌های مجزایی برای هر حوزه خاص وجود دارد. برای مثال زمانی که مشتری قصد خرید زمین در شمال را داشته باشد، به بخش مربوطه ارجاع داده خواهد شد. به این ترتیب؛ هر فرد از طرف فرد متخصص در زمینه مورد نظر خود مشاوره می‌شود و همین موضوع باعث ارتباط بهتر با مشتری و راهنمایی بهتر خواهد شد. قاعدتاً همچین امکانی برای املاک سنتی و کفی وجود ندارد.

فرق بین املاک دپارتمانی و سنتی چیست؟ (قسمت 1)
حتما بخوانید:

 ۶. شبکه اینترنتی

 در املاک دپارتمانی به دلیل وجود تجهیزات مدرن، قابلیت برقراری ارتباط با مشتریان از طریق شبکه اینترنت وجود دارد. به همین دلیل این نوع آژانس‌ها می‌توانند راحت‌تر شبکه سازی کرده و با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند.

۷. سرمایه اولیه

برای اینکه یک آژانس املاک راه اندازی شود باید با توجه به نوع آژانس، مکان مناسبی برای آن در نظر گرفته شود. زمانی که شما تصمیم به راه اندازی آژانس املاک سنتی می‌گیرید؛ باید از شرایط کسب و کار خود و پر رونق بودن آن مطمئن باشید. برای مثال باید حتماً یک ویترین در خیابان اصلی داشته باشید؛ به همین دلیل به یک سرمایه اولیه مناسب برای خرید یا اجاره مغازه در قسمت اصلی شهر نیاز خواهید داشت.

 اما برای املاک دپارتمانی این شرایط وجود ندارد. چون این افراد به دلیل شبکه‌سازی که انجام دادند، حتی اگر در یک ساختمان تجاری هم سکونت داشته باشند، باز هم مشتریان خود را از راه‌های مختلف جذب می‌کنند.فرق بین املاک سنتی و دپارتمانی

 ۸. امکان گستردگی کار

 با توجه به اینکه املاک سنتی صرفاً می‌توانند در منطقه جغرافیایی اطراف خود فعالیت داشته باشند، دارای محدوده کار کمتری هستند که این میزان کمتر از فعالیت املاک دپارتمانی می‌باشد. همانطور که قبلاً اشاره کردیم؛ املاک دپارتمانی به دلیل شبکه سازی‌ای که ایجاد کرده‌اند و همچنین داشتن نیروهای متخصص در زمینه‌های مختلف، تا حدودی از روش‌های متفاوتی بازاریابی کرده‌اند و به این ترتیب؛ مشتریان خود را حتی از شهرهای دیگر جذب خواهند کرد.

نکات مهم برای انتخاب بهترین مشاور املاک
حتما بخوانید:

ممنون از این که تا انتهای این مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل به مطالعه مطالب مشابه در زمینه ویلا، معماری و…، می‌توانید از لینک‌هایی که در ادامه در اختیارتان قرار می‌گیرند، استفاده کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top