فرق بین املاک دپارتمانی و سنتی چیست؟ (قسمت 1)

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به تازگی وارد حوزه ملک و مشاوره املاک شده‌اید؛ باید حتماً از تفاوت بین انواع املاک دپارتمانی و املاک سنتی اطلاعات داشته باشید. از مواردی که باعث تفاوت بین انواع آژانس‌های املاک می‌شوند شامل نحوه کارایی، تجهیزات، نحوه سازماندهی و… می‌شوند. شما باید با اطلاع از تفاوت بین هر کدام از آنها، بهترین مشاوره در زمینه‌های متفاوت را به مشتریان خود ارائه کنید.

ما تصمیم داریم تا در ادامه این مقاله نکات کاربردی در این زمینه را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. به شما پیشنهاد می‌کنیم که اگر قصد فعالیت در این حوزه را دارید و یا به طور کلی به این زمینه علاقه مند هستید؛ حتماً تا انتها با ما همراه باشید.املاک دپارتمانی

انواع آژانس‌های املاک شامل چه مواردی هستند؟

 اگر شما تا به الان تصمیم به سرمایه گذاری از طریق خرید زمین یا ویلا در شمال یا هر نقطه دیگری از کشور گرفته باشید؛ به احتمال زیاد بارها به آژانس‌های املاک متفاوت مراجعه کردید. احتمالاً در این مراجعات متوجه تفاوت بین آنها شده‌اید. به طور کلی آژانس‌های املاک به سه دسته املاک کفی، املاک سنتی و املاک دپارتمانی تقسیم می‌شوند.

 اگر بخواهیم یک توضیح مختصر در مورد هر کدام از آنها به شما معرفی کنیم؛ می‌توان اشاره کرد که املاک کفی املاک‌هایی هستند که به تعداد بالا در هر شهر یا استانی وجود دارند. یکی از ویژگی‌های مهم این نوع املاک، داشتن یک ویترین در خیابان اصلی است. به طور کلی؛ از تجهیزات خاص و مدرنی در آنها استفاده نمی‌شود.

 املاک سنتی هم تا حد زیادی شبیه به املاک کفی هستند. اما مدلی که تفاوت بسیار محسوسی با دو نوع دیگر دارد؛ املاک دپارتمانی می‌باشند. این املاک با استفاده از نیروهای متخصص، تجهیزات پیشرفته و نمای مدرن، آماده خدمت رسانی به مشتریان خود هستند. در ادامه بیشتر در مورد تفاوت املاک دپارتمانی با سایر املاک‌ها با شما صحبت خواهیم کرد.

نکات مهم برای انتخاب بهترین مشاور املاک
حتما بخوانید:

مهم‌ترین فرق بین املاک سنتی با املاک دپارتمانی

اگر شما تصمیم به فعالیت در این حوزه داشته باشید و یا به طور کلی با انواع آژانس‌های املاک سروکار دارید؛ بهتر است از تفاوت بین آنها مطلع باشید. در ادامه به بررسی عامل‌های تفاوت بین انواع مختلف املاک می‌پردازیم.

۱. نحوه سازماندهی

 در این زمینه می‌توان گفت املاک سنتی دارای ساختار سازمانی خاصی نمی‌باشند. آن‌ها با استفاده از کمترین تجهیزات و نیروی انسانی خدمات خود را ارائه می‌کنند. در مقابل در املاک دپارتمانی یک سازماندهی کاملاً تخصصی و مدرن، با نیروی انسانی زیاد، در گروه‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

 ۲. نیروهای متخصص

در املاک‌های سنتی و کفی افراد مشغول به کار هستند که به صورت تجربی و فعالیت چندین ساله مهارت‌هایی را به دست آورده‌اند. اما افرادی که در املاک دپارتمانی فعالیت می‌کند به صورت تخصصی در این زمینه آموزش دیده‌اند. شما حتی بعد از انتخاب ملک مورد نظر خود می‌توانید از نظر متخصصین این نوع املاک در مورد کیفیت مصالح و آینده بنای مورد نظر، اطلاعات مفیدی را به دست بیاورید.فرق بین املاک سنتی و دپارتمانی

سخن پایانی

ما برای اینکه مطالعه این مقاله از حوصله شما عزیزان خارج نباشد، ادامه این مطلب که درباره سایر عوامل ایجاد تفاوت بین املاک دپارتمانی و املاک سنتی است را در قسمت دوم که به زودی منتشر می‌شود، ادامه خواهیم داد.

همه آن چیزی که باید در مورد مبایعه نامه املاک بدانید
حتما بخوانید:

ممنون از این که تا انتهای این مقاله همراه وب سایت ایستافرم بودید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب گفته شده در آن برای شما مفید، کاربردی و سودمند بوده باشند. همچنین شما عزیزان در صورت تمایل به مطالعه مطالب مشابه، می‌توانید از لینک‌هایی که در ادامه در اختیارتان قرار می‌گیرند، استفاده کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top